De foodtruck bruiloft: 6 ideeën op een rij

09-07-2018 | Foodtruck inspiratie | Geschreven door: Agnès

De foodtruck bruiloft is een echte trend! Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om een of meerdere foodtrucks voor hun grote dag te huren. Logisch ook, want ze zijn heel gemakkelijk en op ieder moment van de grote dag in te zetten. Bijvoorbeeld bij aankomst, als pauze, tijdens of juist na het feest. Of je maakt er een foodtruck festival bruiloft van! Alles kan vanuit een foodtrailer geregeld worden: van koffie en thee tot volwaardige diners. Daarnaast zorgen de trucks voor instant sfeer én hele mooie plaatjes! We geven je een aantal ideeën voor je eigen foodtruck bruiloft.

Foodtruck met koffie en thee

Hoe leuk is het om de gasten te ontvangen met koffie en thee, vers gemaakt door een barista vanuit een foodtruck? Een geweldige eerste indruk gegarandeerd! Enne het hoeft natuurlijk niet per se bij aankomst te zijn, later op de dag is een oppeppertje waarschijnlijk ook wel welkom.

IJsjes foodtruck

Vindt jullie bruiloft middenin de zomer plaats? Dan zul je bij zowel jong als oud heel veel punten scoren met een ijsjes foodtruck! Want zeg nou zelf: wie wordt er niet blij van ijs?! Ideaal om tijdens de hete én spannende dag even af te koelen.

Foodtruck bruiloft: 6 ideeën
Foto: Unsplash

Foodtruck dinner

Serveer het diner vanuit een foodtruck! Hierbij kun je zelf een thema vaststellen. Houden jullie bijvoorbeeld erg van Mexicaanse, Thaise of Vietnamese gerechten? Of hebben jullie een ding met hamburgers van de barbecue? Alles is mogelijk! Zelfs een klassiek driegangenmenu kan met een foodtruck geregeld worden.

Foodtruck bar

Sluiten jullie de dag af met een tuinfeest? Ga dan voor een mobiele bar die de lekkerste drankjes serveert!

Foodtruck bruiloft: 6 ideeën
Foto: Unsplash

Borrelhapjes foodtruck

Je kunt natuurlijk her en der wat borrelhapjes neerzetten of iemand rond laten gaan met een schaal vol lekkers. Maar je zou ook een foodtruck met borrelhapjes kunnen neerzetten! Wedden dat er een rij zal staan? Een ander idee is om ‘m na het feest neer te zetten. Dat zal een leuke extra verrassing zijn, want na een avond flink dansen slaat niemand een lekker hapje af!

Foodtruck festival bruiloft

Kun je niet kiezen? Ga dan voor een foodtruck festival bruiloft, met een mix van bovenstaande foodtrucks. Dit is meteen een geweldige aankleding van de trouwlocatie, want het ziet er te gek uit! Denk er houten tafels en bankjes bij, bloemen op tafel, lampjes in de bomen, en gasten die lekker rondwandelen en zelf kiezen wat ze eten. Klinkt perfect, toch? En zeker als je graag verschillende soorten eten op je bruiloft aanbiedt, is dit nog een goedkopere optie ook.

Wil jij ook een foodtruck bruiloft? Reserveer via deze link dan meteen een of meerdere foodtruck(s)!