Een foodtruck huren zonder personeel, hoe werkt dat?

14-06-2018 | Praktisch | Geschreven door: Agnès

Wil jij een foodtruck huren zonder personeel, om er zelf mee te gaan staan? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Maar we kunnen ons voorstellen dat je daar eerst een aantal vragen over hebt. Daarom leggen we je in een paar stappen uit hoe het werkt, waar je aan moet denken en wat de kosten zijn!

Een thema bepalen

Als eerste is het belangrijk om te bekijken welke foodtruck (ook wel foodtrailer) het beste bij jou of je bedrijf en het evenement waar je gaat staan past. Of je de truck nou eenmalig voor een feestje wilt gebruiken, je een cateringbedrijf hebt en op een evenement wilt gaan staan, of dat je een ondernemer bent en wilt uitzoeken of het foodtruck-bestaan wat voor jou is. Denk na over wat je gaat verkopen en welke uitstraling je wilt hebben. Daar kies je vervolgens een foodtruck bij uit.

Een foodtruck reserveren

Er zijn verschillende foodtrucks beschikbaar, in verschillende thema’s en uitvoeringen. Wij bieden ze aan in de kleuren wit, lichtblauw en zwart, en laten de versiering verder aan jou over. Standaard leveren we een krijtbord en lichtsnoer(en) mee. Bestickering is ook zeker een optie, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Foodtrailer van Rentafoodtruck.nl

Als je weet wat je gaat verkopen, moet je nagaan welke apparatuur je nodig hebt. Onze foodtrucks zijn onder andere voorzien van een koelkast, kraan met een schoon- en vuilwatertank, en vijf geaarde stopcontacten. Daarnaast kun je een bakplaat, frituur, kookpitjes en oven reserveren. Lees via deze link alle specificaties van onze foodtrailers. Verder kun je bij het reserveren aangeven of je de foodtruck bij ons in Edam ophaalt en terugbrengt, of dat wij ‘m komen brengen en ophalen. Als het zelf doet, denk er dan wel aan een auto met trekhaak te regelen.

Wat kost het om een foodtruck te huren?

Een foodtruck is al vanaf €175 per dag te huren. Hierbij geldt hoe langer je ‘m huurt, hoe voordeliger het wordt. Dus huur je de foodtruck een heel weekend, dan krijg je korting. Huur je de truck een hele week, dan kun je rekenen op nog meer korting. Best iets om over na te denken dus!

Foodtruck huren zonder personeel? Bekijk de foodtrucks

Verkopen maar!

Eenmaal op het evenement doe jij je ding. We hebben wel nog wat handige tips om je op weg te helpen: 5 dingen waar je aan moet denken bij het huren van een foodtruck. Denk bijvoorbeeld aan hygiëne, apparatuur en aankleding.