Oliebollenkraam huren

22-11-2019 | Foodtruck inspiratie | Geschreven door: onebite

Ben je op zoek naar een oliebollenkraam om je eigen oliebollen vanuit te bakken en/of te verkopen? Dan ben je bij rentafoodtruck.nl aan het juiste adres. Onze classic foodtrailers zijn uitermate geschikt als oliebollenkraam.

Met of zonder friteuse

Foodtruck nieuwjaarsborrel oliebollen

Misschien heb je een eigen bakkerij en gebruik je de kraam alleen om uit te verkopen. Dat kan handig zijn als je grote drukte verwacht en je winkelruimte beperkt is. Wanneer je ter plekke wilt bakken is dat ook geen probleem. Wij kunnen een aantal friteuses meeleveren. Onze trailers zijn overigens ingericht conform HACCP richtlijnen.

Personaliseer en kleed aan

Standaard leveren wij 10 meter lichtkabel en een groot krijtbord mee. Wil je nog een stapje verder qua aankleding? Dan is het misschien een leuk idee om het vlak aan de voorzijde te personaliseren met je eigen magneetsticker.

Wees er snel bij!

Dankzij het grote aantal kerstmarkten in Nederland en België is December is één van onze drukste maanden. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van je oliebollenkraam. Je huurt al vanaf 175,- per dag en naarmate je langer huurt wordt de prijs per dag lager. Indien gewenst brengen en halen wij de trailers tegen een zeer gunstig tarief.

Klik hier voor meer informatie